bildekolasj fra 2012

Heei! Nå har vi jo hadd denne bloggen i ca 1 og et halvt år ca, å jeg tenkte å lage en kolasj fra åre som var. type høydepunkter av litt forskjellig jeg har tatt bilder av!♥Den øverste rada er fra bursdagen min i Januar, superduper vellykka bursdag må jeg si! skal ha noe alla samme i år.. som faktisk er bare en uke til(!) 

♥ Rada endenfor har jeg bilder som er nermere sommeren, det var turnstevne som sto for tur, og sommerferien rund hjørne!

♥ tredje rada er bilder fra sommer ferien, første bilde der hadde jeg nesten akkurat mottat extensions fra luxushair, å gikk med di en stund! kofferten med ting i er fra da jeg og mamma skulle til Oslo, det var en utrolig fin tur i to uker, savner det kjempemye når jeg tenker meg bakover til det! Da jeg var der, var jeg også å ridde en hest som heter Randle (første bilde på 4. rad) det var også utrolig gøy for meg som har ridd før i 4 - 5 år tilsammen. 

♥ rad 4 er bilder av meg og kaisa, meg og Oda, og meg og Lovna! .. veldig mye "og" her.. men, bildene av meg og Oda er fra photoshooten i slutten av ferien, aah missit! 

♥ siste raden er fra da det begynte å nerme seg vinter, og turnoppvisning sto for tur! første bilde er meg i turndrakten på tur til hallen! der jeg er med på 2 tropper, eller, jeg er trener for den ene (altså lekepartiet sammen med Martine) å turner selv på den andre (salto) 
Bilde i svart/hvit er av meg og den mellomste søstra mi, elsker dette bilde! det er fra julaften, vi var begge utrolig spente på hva som var inni alle pakkene! Jeg fikk alt som sto på ønskelista! helt sykt for glad jeg ble! Hunterstøvler i svart, GHD rettetang i knallrød, og iphone 4 i svart! Da jeg åpnet iphonen, ble jeg så shåkert at jeg begynte å gråte av glede, jeg ble så utrolig glad! ♥♥ 
Siste bilde er fra nyttårsaften, bare noen minutter før klokka slo 12!

- har dere hatt et fint år? for det har nemlig jeg!  

 

3 kommentarer

Celine

12.01.2013 kl.14:48

Vil du bli linket? Jeg har linkerunde på bloggen min, bare å bli med:) <3

Marthe mikalsen

12.01.2013 kl.14:52

utrolig fin blogg,stå på videre med denne bloggingen så kommer du nok langt.

Bildene dine er også utrolig fine,og designet er også utrolig fint.

Ønsker deg et fint år i 2013 ! <3

Koselig om du hadde tatt en tur innom min blogg <3

Silje

12.01.2013 kl.14:58

Nydelig blogg :- ) Du er veldig flink! Ha en gooood helg!

Skriv en ny kommentar

hits