Januar 2013 ♥

Heei! et lite tilbakeblikk i måneden som var (er). Har ikke skjedd så veldig mye, men nok til å lage et lite innlegg om det!♥ i begynnelsen av måneden hadde jeg ta-bilder-med-iphonen-dilla! så disse er bare mobilbilder. Oppei venstre hjørne er meg og Kaisa i et friminutt på skolen, skikkelig bad, fyfaen.. høyre hjørne er meg og Lovna på Nesset og ser handballkamp. Jeg med tommel opp i midten rett før trening. nedenfor der er et random bilde. Neste nederste i høyre hjørne er meg på nyttårsaften!

♥ ca midt i måneden hadde jeg bildedilla så da tok jeg utrolig mange bilder med kamera, da jeg hadde bra langt hår .. 

♥ som dere kanskje skjønte oppfår har jeg klipt meg kort, stripet håret å skrådd pannluggen! ble veldig fornøyd, men angrer jo litt selvfølgelig.. 

♥ så var det ball som sto for tur på vår skole! måtte ta alle bildene i svart/hvitt fordi lyse ble så gulaktig der vi tok bildene! men vi koset åss kjempemasse alle sammen!

♥ forige helg feiret jeg bursdagen min med jentene! det var utrolig gøy, bra, artig å alt possetivt! hadde en super bursdag! det var altså åvernattingsbursdag, så på det siste bildet ser du at vi har tjilleklær på, men det var for vi var ute en stund å gjore pøbel, haha, badass again .. 

♥ siste bilde var her på tirsdagen på mat&helsen da vi stekte cookies å ovnen var satt på litt for full styrke.. de tok nesten fyr, så brannalarmen gikk .. flink!

 

- hvordan har din Januarmånede vært? 

 

5 kommentarer

Synne

31.01.2013 kl.22:01

Haha, ser ut som du har hatt en fin måned! :)

Hakatla

31.01.2013 kl.22:15

Nydelig blogg du har :)

Marte - kommenterer tilbake

01.02.2013 kl.16:09

Fine bilder! :)

benitavic

02.02.2013 kl.17:00

Fine bilder

Marie

02.02.2013 kl.18:27

Tøft:D

Skriv en ny kommentar

hits